Personaliserte annonser

Slik tar du kontroll over annonsene du ser på nettet

Personaliserte annonser er stort sett en bra ting. Men hvis du er skeptisk, så finnes det råd.

BESTEM OVER ANNONSENE: Du kan gjøre flere ting for å styre hva som vises av annonser når du er inne på nettsider. I denne artikkelen viser vi deg både de små og store grepene. Foto: Shutterstock/NTB
BESTEM OVER ANNONSENE: Du kan gjøre flere ting for å styre hva som vises av annonser når du er inne på nettsider. I denne artikkelen viser vi deg både de små og store grepene. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Har du noen gang søkt på noe på google – for å så oppleve at du møtes av annonser for det du søkte på, uansett hvilken nettside du går inn på?

Dette er personaliserte annonser. De er ikke til for å skade deg og datamaskinen din, men for å hjelpe deg med å få tilgang på ting du er interessert i.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.