Slik lager du private grupper på Facebook

Et godt alternativ til å dele bilder og informasjon med hele verden.

FOR DE NÆRMESTE: I en privat Facebook-gruppe for venner eller familie kan du og dine nærmeste dele bilder og informasjon dere ikke ønsker at alle Facebook-vennene skal se. Foto: Skjermdump Facebook
FOR DE NÆRMESTE: I en privat Facebook-gruppe for venner eller familie kan du og dine nærmeste dele bilder og informasjon dere ikke ønsker at alle Facebook-vennene skal se. Foto: Skjermdump Facebook Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Ønsker du å legge ut bilder på Facebook, men bare slik at de blir synlige for dine nærmeste venner eller bare for familien? Da er løsningen å opprette en privat Facebook-gruppe.

Vi.no har tidligere skrevet at det kan være lurt å slette bilder som er delt på Facebook etter en stund eller sørge for at bildene du har lagt ut faktisk bare er synlige for Facebook-vennene dine. Les hvordan du går fram for å gjøre dette her.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer