Slik lager du private grupper på Facebook

Et godt alternativ til å dele bilder og informasjon med hele verden.

FOR DE NÆRMESTE: I en privat Facebook-gruppe for venner eller familie kan du og dine nærmeste dele bilder og informasjon dere ikke ønsker at alle Facebook-vennene skal se. Foto: Skjermdump Facebook
FOR DE NÆRMESTE: I en privat Facebook-gruppe for venner eller familie kan du og dine nærmeste dele bilder og informasjon dere ikke ønsker at alle Facebook-vennene skal se. Foto: Skjermdump Facebook Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Ønsker du å legge ut bilder på Facebook, men bare slik at de blir synlige for dine nærmeste venner eller bare for familien? Da er løsningen å opprette en privat Facebook-gruppe.

Vi.no har tidligere skrevet at det kan være lurt å slette bilder som er delt på Facebook etter en stund eller sørge for at bildene du har lagt ut faktisk bare er synlige for Facebook-vennene dine. Les hvordan du går fram for å gjøre dette her.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.