Enkel guide til Dropbox, iCloud, Google og OneDrive

Slik kommer du i gang med skylagring

Det kan være lurt å velge en stor og kjent tjeneste når man skal begynne med skylagring. Slik kommer du i gang med de største.

SKYLAGRING: Du kan sikre fotografier og andre viktige datafiler ved å bruke en av tjenestene i denne artikkelen. Foto: Shutterstock
SKYLAGRING: Du kan sikre fotografier og andre viktige datafiler ved å bruke en av tjenestene i denne artikkelen. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

Artikkelen ble første gang publisert i juli 2018. Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Skylagring er en sikker og moderne måte å beskytte og oppbevare bildene sine på. Lagringen gir ofte mulighet til fildeling med dem man måtte ønske. I tillegg kan den synkronisere bilder fra mobiltelefonen eller datamaskinen automatisk, slik at du alltid har backup av bildene dine.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.