Enkel guide til Dropbox, iCloud, Google og OneDrive

Slik kommer du i gang med skylagring

Det kan være lurt å velge en stor og kjent tjeneste når man skal begynne med skylagring. Slik kommer du i gang med de største.

SKYLAGRING: Du kan sikre fotografier og andre viktige datafiler ved å bruke en av tjenestene i denne artikkelen. Foto: Shutterstock
SKYLAGRING: Du kan sikre fotografier og andre viktige datafiler ved å bruke en av tjenestene i denne artikkelen. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

Artikkelen ble første gang publisert i juli 2018. Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Skylagring er en sikker og moderne måte å beskytte og oppbevare bildene sine på. Lagringen gir ofte mulighet til fildeling med dem man måtte ønske. I tillegg kan den synkronisere bilder fra mobiltelefonen eller datamaskinen automatisk, slik at du alltid har backup av bildene dine.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer