Slik fjerner du bilder fra Facebook

Er du sikker på at bildene du har delt på Facebook bare er synlig for vennene dine? Her får du veiledning i hvordan du fjerner bildene eller begrenser hvem som skal få se dem.

VIKTIG NETTVETT: Det er sosialt og hyggelig å dele familiebilder på Facebook, men det er også viktig å ta hensyn til om barnebarna ønsker at bildene av dem skal være synlige for alle. Foto: Shutterstock NTB
VIKTIG NETTVETT: Det er sosialt og hyggelig å dele familiebilder på Facebook, men det er også viktig å ta hensyn til om barnebarna ønsker at bildene av dem skal være synlige for alle. Foto: Shutterstock NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Har du delt bilder av barnebarn, familie og venner på Facebook slik at alle kan se dem? Du er ikke alene.

Det er hyggelig å dele bilder på Facebook, men noen ganger kan det være lurt å slette dem etter en stund eller sjekke om bildene du har lagt ut faktisk bare er synlige for Facebook-vennene. Har du lagt dem ut uten å begrense hvem som kan se dem er nemlig bildene også synlige utenfor nettverket ditt.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer