Slik fjerner du bilder fra Facebook

Er du sikker på at bildene du har delt på Facebook bare er synlig for vennene dine? Her får du veiledning i hvordan du fjerner bildene eller begrenser hvem som skal få se dem.

<strong>VIKTIG NETTVETT:</strong> Det er sosialt og hyggelig å dele familiebilder på Facebook, men det er også viktig å ta hensyn til om barnebarna ønsker at bildene av dem skal være synlige for alle. Foto: Shutterstock NTB
VIKTIG NETTVETT: Det er sosialt og hyggelig å dele familiebilder på Facebook, men det er også viktig å ta hensyn til om barnebarna ønsker at bildene av dem skal være synlige for alle. Foto: Shutterstock NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Har du delt bilder av barnebarn, familie og venner på Facebook slik at alle kan se dem? Du er ikke alene.

Det er hyggelig å dele bilder på Facebook, men noen ganger kan det være lurt å slette dem etter en stund eller sjekke om bildene du har lagt ut faktisk bare er synlige for Facebook-vennene. Har du lagt dem ut uten å begrense hvem som kan se dem er nemlig bildene også synlige utenfor nettverket ditt.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer