Levetid på mobiltelefoner

Slik får du mobilen til å leve lenger

Synes du den kostbare telefonen din kunne vart litt lenger? Her er ekspertenes tips til hva du kan gjøre for å ha glede av mobilen lengst mulig.

ULIK LEVEALDER PÅ MOBILTELEFONER: En god mobiltelefon kan fint leve i fem år, sier teknologijournalist og forfatter Per Kristian Bjørkeng. Foto: Ingrid Skiftesvik Knoff
ULIK LEVEALDER PÅ MOBILTELEFONER: En god mobiltelefon kan fint leve i fem år, sier teknologijournalist og forfatter Per Kristian Bjørkeng. Foto: Ingrid Skiftesvik Knoff Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her. Artikkelen er første gang publisert i juli 2018.

Det er tre hovedårsaker til at mobiltelefoner blir ubrukelige: Enten er batteriet degradert, den blir ikke oppdatert eller skjermen er knust.

- En god mobiltelefon kan fint leve i omtrent fem år, sier teknologijournalist Per Kristian Bjørkeng til Vi.no.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.