Levetid på mobiltelefoner

Slik får du mobilen til å leve lenger

Synes du den kostbare telefonen din kunne vart litt lenger? Her er ekspertenes tips til hva du kan gjøre for å ha glede av mobilen lengst mulig.

ULIK LEVEALDER PÅ MOBILTELEFONER: En god mobiltelefon kan fint leve i fem år, sier teknologijournalist og forfatter Per Kristian Bjørkeng. Foto: Ingrid Skiftesvik Knoff
ULIK LEVEALDER PÅ MOBILTELEFONER: En god mobiltelefon kan fint leve i fem år, sier teknologijournalist og forfatter Per Kristian Bjørkeng. Foto: Ingrid Skiftesvik Knoff Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her. Artikkelen er første gang publisert i juli 2018.

Det er tre hovedårsaker til at mobiltelefoner blir ubrukelige: Enten er batteriet degradert, den blir ikke oppdatert eller skjermen er knust.

- En god mobiltelefon kan fint leve i omtrent fem år, sier teknologijournalist Per Kristian Bjørkeng til Vi.no.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer