Coronavirus i Norge:

Dette vil vi se og høre i påsken

Ingen grunn til å ta til takke med påskekrim og påskenøtter! Her er redaksjonens beste tips til timer med seriekos.

Publisert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Ikke et vondt ord om påskekrim og påskenøtter, det hører liksom med. Men denne påska blir mange av oss nødt til å holde oss mer innendørs enn vi kanskje liker og er vant til, og da kan tv og radio være godt selskap. Noen av tipsene under finner du gratis i nettspilleren til NRK, TV2 Sumo eller der du hører podcast, mens andre krever abonnement.

Lurer du på om du har det som trengs for å se tv på nettet, kan du finne ut av det her. Her finner du alt du trenger å vite om podcast. Og visste du at du kan koble både tv og radio rett til høreapparatet?

Mad Men, Netflix (7 sesonger fra 2007-2015):

Hvordan skal man få solgt sigaretter i en tid der flere og flere leger advarer mot skadene? Handlingen starter på begynnelsen av 60-tallet i reklamebyrået Sterling Cooper. Det er høy sigarføring, whisky i kontortida og vakre, men frustrerte husfruer i forstadene. Patriarkat i et nostalgisk lys der altså. Gjennom flere sesonger følger vi reklamemannen og kvinnebedåreren Donald Draper. Det er noen år siden siste episode ble sendt, men har du ikke sett Mad Men er det bare å poppe popkornet og se det prisbelønte dramaet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.