Tannlegepriser

Spar tusenlapper på tannbehandlingen

Vi.no har sjekket priser på tannbehandlinger. Det viser seg at du kan få både tannsjekk og rotfylling til mindre enn halv pris hvis du gjør noen undersøkelser på forhånd.

TANNLEGETIMEN KOSTER: Mange utsetter nødvendig tannbehandling fordi de ikke har råd. Vi.no's prisundersøkelse viser at det er veldig store prisforskjeller på alt fra de enkleste til de mer kompliserte behandlingene. Vit hva du betaler for, og be om pris fra flere. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
TANNLEGETIMEN KOSTER: Mange utsetter nødvendig tannbehandling fordi de ikke har råd. Vi.no's prisundersøkelse viser at det er veldig store prisforskjeller på alt fra de enkleste til de mer kompliserte behandlingene. Vit hva du betaler for, og be om pris fra flere. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Trenger du å komme deg til tannlegen, må du gjennom en jungel av faguttrykk for å forstå hva du skal betale for. Vil du spare penger på tannlege, er det flere ting du bør være oppmerksom på.

Vi.no har sjekket prisene på noen utvalgte tannbehandlinger og det viser seg at prisene kan variere stort.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer