Bestille flyplasslounge

Vil du spare penger på flyreisen?

Da vil dette tipset overraske deg!

Planlegger du sommerferien allerede nå, eller kanskje bare en helgetur? Uansett kan det være penger å spare på tipset under. Foto: Scanpix/Shutterstock
Planlegger du sommerferien allerede nå, eller kanskje bare en helgetur? Uansett kan det være penger å spare på tipset under. Foto: Scanpix/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi.no er både en nettavis og en Facebookside for alle som er 50+ Er du en av oss? Følg oss her, og tips oss gjerne!

(Vi.no): Å sitte på en flyplass og vente før du får gå inn på flyet, er som regel ikke så spennende. Dessuten kan det være støyete og slitsomt, og blir man sulten og tørst, koster det som regel flesk å kjøpe mat og drikke på flyplassen.

Vil du ha det mer behagelig og samtidig spare penger neste gang du venter på å fly?

Tro det eller ei - da bør du ifølge ekspertene bestille deg en plass på flyplasslounge.

- Få blir skuffet

Det finnes hundrevis av flyplasslounger over hele verden, og de er slett ikke bare forbeholdt ekstra rike flyreisende med gullkort og oppsparte bonuspoeng.

Flyplasslounger gjør det mulig å oppholde seg på et rolig og eksklusivt område før du skal ut og fly. Noe av det du vanligvis får tilgang på er gratis mat og drikke, Wifi og magasiner, og noen lounger har til og med dusj, spa og treningsstudio.

Og overraskende nok: Du kan faktisk spare penger på å bestille en flybillett som inkluderer et opphold på flyplasslounge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.