Ferie 2021

Vaksinert før sommeren? Vil du reise til Syden må du vite dette

Frister Hellas eller andre sydenland mer enn ferie i Norge? Her får du oversikt over mulighetene du har og hva du bør passe på.

HELLAS ER FAVORITT: Hellas er favoritt blant nordmenn som nå bestiller charterreiser. Mange håper det åpnes for reiser etterhvert som vaksineringer og vaksinepass på plass - men foreløpig er det usikkert hvordan det blir. Hellas har åpnet for karantenefri innreise dersom man er oppfyller kravene om vaksine eller testing. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
HELLAS ER FAVORITT: Hellas er favoritt blant nordmenn som nå bestiller charterreiser. Mange håper det åpnes for reiser etterhvert som vaksineringer og vaksinepass på plass - men foreløpig er det usikkert hvordan det blir. Hellas har åpnet for karantenefri innreise dersom man er oppfyller kravene om vaksine eller testing. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Myndighetenes oppfordring er fremdeles at man bør planlegge for ferie i Norge - også sommeren 2021. Og i det offisielle reiserådet fra Utenriksdepartementet frarådes det fremdeles med alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land - foreløpig fram til 15. mai, men med mulighet for at det kan bli ytterligere forlenget.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer