Ferie 2021

Vaksinert før sommeren? Vil du reise til Syden må du vite dette

Frister Hellas eller andre sydenland mer enn ferie i Norge? Her får du oversikt over mulighetene du har og hva du bør passe på.

HELLAS ER FAVORITT: Hellas er favoritt blant nordmenn som nå bestiller charterreiser. Mange håper det åpnes for reiser etterhvert som vaksineringer og vaksinepass på plass - men foreløpig er det usikkert hvordan det blir. Hellas har åpnet for karantenefri innreise dersom man er oppfyller kravene om vaksine eller testing. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
HELLAS ER FAVORITT: Hellas er favoritt blant nordmenn som nå bestiller charterreiser. Mange håper det åpnes for reiser etterhvert som vaksineringer og vaksinepass på plass - men foreløpig er det usikkert hvordan det blir. Hellas har åpnet for karantenefri innreise dersom man er oppfyller kravene om vaksine eller testing. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Myndighetenes oppfordring er fremdeles at man bør planlegge for ferie i Norge - også sommeren 2021. Og i det offisielle reiserådet fra Utenriksdepartementet frarådes det fremdeles med alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land - foreløpig fram til 15. mai, men med mulighet for at det kan bli ytterligere forlenget.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.