Reiser med Meditasjon, yoga, mindfulness

Stress mindre - nyt mer!

Med skuldrene i ørehøyde, trengte jeg en pause - en pustepause. På en retreat på Bali fant jeg roen.

TID TIL SEG SELV: Når den berømmelige veggen nærmer seg, trenger man ro og påfyll. Oppsøk sjøen, fjellet eller andre omgivelser som gir deg rom til refleksjon. Journalist og avdelingsleder i Aller Media, Sonja Nordanger, dro til Bali. FOTO: Privat
TID TIL SEG SELV: Når den berømmelige veggen nærmer seg, trenger man ro og påfyll. Oppsøk sjøen, fjellet eller andre omgivelser som gir deg rom til refleksjon. Journalist og avdelingsleder i Aller Media, Sonja Nordanger, dro til Bali. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du det vel travelt? Grubler mye? Når den berømmelige veggen nærmer seg og stroppen du henger i snart ikke kan strekkes lenger, er det kanskje på tide å gjøre noe. Du kan lære mye av oksen Ferdinand fra barndommens Disney-film: ta deg tid til å lukte på blomstene!

Det er mai måned. Etterlengtet langhelg. Når jeg skriver dette sitter jeg på et pledd i det grønne gresset på et idyllisk tun. Her er et gammelt småbruk fra midten av 1800-tallet.

Sjarmerende skeive bygninger vitner om lange levde liv. Rundt meg er grønne åser og hvitkledde fjelltopper. Himmelen er blå, sola skinner, fuglene synger, katten mjauer.

Det er natur. Det er ro. Det er stillhet.

Den pensjonerte og tidligere gårdeieren, Arne (82 år), rusler forbi:

- Du nyter dagen, sier han idet han hilser. – Det er godt vær nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.