Gode syden-tips

Hvordan skal du bo? Hvor skal du spise? Hva skal du kjøpe?

De beste Syden-tipsene får du her!

SYDEN: En turistmagnet hele året, men søker du på nett før sydenferien, kan du finne gode tips utenom de vanlige "turistfellene". Foto: Scanpix.
SYDEN: En turistmagnet hele året, men søker du på nett før sydenferien, kan du finne gode tips utenom de vanlige "turistfellene". Foto: Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På denne tiden planlegger mange av oss en tur til sydlige strøk, for eksempel Gran Canaria, Tenerife eller Lanzarote. Charter-varianten er ofte enkel og grei, men vil du få mest mulig ut av ferien, slippe stress og nyte roen, er det likevel smart å legge en liten plan i forveien.

For eksempel: hva er beste alternativet av "all inclusive" eller privatleie? Hvordan komme seg fra flyplassen til bodestinasjon? Hvilke spisesteder i nærheten bør du velge? Hva som egentlig er smart å kjøpe med seg fra Syden?

Her får du tipsene!

Anbefaler pakkereise

Dette er det mange som diskuterer: er det best å booke seg en ferdig pakkereise eller lage sin egen pakkereise?

Vibeke Motero, reisejournalist og bloggeren bak Bortebest.no, er ikke i tvil:

– Til Syden lønner det seg med ferdig pakkereise fra reisearrangørene. De har tilgang på gode avtaler med hotellene, anbefaler Montero.

Det eneste unntaket er hvis du skal reise utenom høysesong, mener hun.

– Da kan du finne bedre priser ved å kombinere fly og overnatting selv. Men husk, da er du ikke nødvendigvis beskyttet av pakkereiseloven, understreker bloggeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.