Sjekke inn bagasje på flyreise

Glem bagasje-stresset på tur

Disse bagasje-tipsene er geniale.

TUNGT: Du behøver ikke slite deg ut på reisen. Det er mange måter du kan få hjelp til å håndtere bagasjen på. Foto: Scanpix.
TUNGT: Du behøver ikke slite deg ut på reisen. Det er mange måter du kan få hjelp til å håndtere bagasjen på. Foto: Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pensjonister drar stadig oftere på ferie gjennom året. Vi ser frem til avslapping, restitusjon og hygge. Men selve reisen er ikke alltid avslappende, og særlig stressende kan det være å drasse på tung bagasje som skal sjekkes inn, plukkes opp og dras med videre til feriedestinasjonen.

Hadde det ikke vært deilig om noen gjorde alt dette for deg, slik at du slapp å tenke over dette? Det er faktisk mulig.

Slik fungerer det

Tjenesten Airportr fungerer slik; bagasjen din hentes hjemme hos deg eller på hotellet, sjekkes inn og fraktes til flyplassen. Du ser ikke mer til den før du er fremme på ankomststedet. Din Side har tidligere testet tjenesten, og konklusjonen deres kan du lese her.

Denne tjenesten tilbys imidlertid ikke på alle ankomstområder. Lenger nede i saken får du vite hvor.

Koster selvsagt mer

Odd Roar Lange er reiselivsjournalist, forfatter av flere reisehåndbøker, og mannen bak reisebloggen Thetravelinspector.no.

Han har ikke brukt Airportr før, men syns at tjenester som gjør reisen bedre, tryggere og hyggeligere er OK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.