Norgesferie:

Dra utenlands - i Norge

Vårt nærmeste ferieland byr på en smak av Syden, ferieluksus, et glimt av Italia, en fornemmelse av sydhavsparadis, eksotisk dyreliv og urbane gleder.

Orrestranda utenfor Stavanger byr på finkornet sand, vid horisont og bølger so er perfekt for en aktiv ferie. Foto: Marianne Løvland/NTB
Orrestranda utenfor Stavanger byr på finkornet sand, vid horisont og bølger so er perfekt for en aktiv ferie. Foto: Marianne Løvland/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

OBS: Sjekk nasjonale og lokale regler og råd i forbindelse med corona-pandemien før du planlegger reisen og når du er på tur. Lokale regler kan være annerledes på feriestedet enn du er vant til hjemmefra, og endringer som påvirker åpningstider kan skje fort.

Skandinavias Alper

Med snø eller bar bakke; Hemsedal er kjent som «Skandinavias Alper». Det er ikke bare naturen som gir assosiasjoner til den største fjellkjeden i Europa, her er også stemningen litt kontinental – særlig etter at Fýri Resort åpnet dørene som Hemsedals første helårsåpne hotell. Med egen Pool Club og særpreget interiør, er dette spydspissen i Hemsedals nye satsing. Hotellet kunne glidd rett inn i trendy alpebyer som Courchevel i Frankrike eller Cortina d´Ampezzo i Italia.

Tips: Varmt eller kaldt? Pool Club ved Fýri Resort har oppvarmet basseng som holder 33 grader hele året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.