Arne Hjeltnes bokaktuell:

De største Gutta på tur-tabbene

Fisketurer uten fisk, tigersafari uten tiger og straffedrikking av rødvin. Blir han aldri lei?

REISEMINNER: - Mitt flotteste minne fra barndommen er å være på bilferie. Det var på den tida det ikke var mat på bensinstasjonene så mor hadde med kjølebag, forteller Arne Hjeltnes. Foto: Vidar Herre
REISEMINNER: - Mitt flotteste minne fra barndommen er å være på bilferie. Det var på den tida det ikke var mat på bensinstasjonene så mor hadde med kjølebag, forteller Arne Hjeltnes. Foto: Vidar Herre Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi.no er både en nettavis og en facebookside for alle som er 50+ Er du en av oss? Følg oss her, og tips oss gjerne!

(Vi.no):

- 63 turer med Dæhli og co. Er du fortsatt ikke lei av å reise på tur?

- Nei, men de trenger ikke være lange. Jeg tar alltid små, korte turer når jeg reiser rundt i landet. Favoritturen er Fløyen og Ulriken i Bergen før frokost og møter. Også i Voss kan man ta seg en liten fjelltur kjapt opp fra sentrum. Hjemme er det også fine turmuligheter. På Fornebu har vi Storøya. Brunkollen og Fossum (i Bærumsmarka) er steder det er fint å gå til på ski.

- Hvem reiser du helst med når du kan velge selv og ikke må ha med Brimi og skigutta?

- Jentene mine er mine beste turkamerater. Det er ikke lenge siden jeg gikk fra Østerås til Brunkollen med en av døtrene mine i fint vær og med god stemning. Da hele familien bodde tre år i Hong Kong var vi på mange turer i naturen. Vi liker det eksotiske, men er alle veldig glade i hytta på Beitostølen. Det er viktig at det ikke blir for avansert. Hyttetur må planlegges litt mer, men det må ikke bli et for stort prosjekt, da ramler mange av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.