Solceller på tak

Vurderer du å investere i solceller?

Strømutgifter som har skutt i været det siste året kan åpne for å tenke nytt, og kanskje spesielt for de som har hytte. Dette bør du sette deg inn i om du vurderer å investere i solcellepanel hjemme eller på hytta.

SOLCELLEPANEL: Sola er en unik energikilde, men hva koster det å få solcellepaneler på taket hjemme eller på hytta? Og hva kan man få i støtte? Foto: NTB
SOLCELLEPANEL: Sola er en unik energikilde, men hva koster det å få solcellepaneler på taket hjemme eller på hytta? Og hva kan man få i støtte? Foto: NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Vi har vært vant til lave strømpriser i Norge. Derfor har vi brukt mye elektrisitet til lys og oppvarming – også til hytta. Kanskje må vi leve med høyere strømpriser enn vi har hatt. Derfor kan det være klokt å vurdere andre varmekilder. Mange fikk en stor overraskelse over strømregningene de fikk på hytta, fordi staten ikke ga noen kompensasjon på strømregningene til hytter – kun til primærbolig.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.