Vi fant kjærligheten fra ungdommen

Timing er alt, sier man, og det kan Lene Bertung og Gudrun Saxild skrive under på. De fant begge kjærligheten som voksne, i gamle kjente fra ungdommen. – Historien og den felles referanserammen kan binde paret særlig sammen og gi en ekstra byggekloss til forholdet, sier parterapeuten.

KJENT FRA UNGDOMMEN - MEN FANT KJÆRLIGHETEN SOM VOKSNE: Lene og Dennis (til venstre) og Gudrun og Kim fant begge kjærligheten som godt voksne - i gamle kjente fra ungdommen. Lene og Dennis hadde vært ungdomskjærester og oppdaget at ingen av dem noen gang hadde sluppet taket. Foto: MEW
KJENT FRA UNGDOMMEN - MEN FANT KJÆRLIGHETEN SOM VOKSNE: Lene og Dennis (til venstre) og Gudrun og Kim fant begge kjærligheten som godt voksne - i gamle kjente fra ungdommen. Lene og Dennis hadde vært ungdomskjærester og oppdaget at ingen av dem noen gang hadde sluppet taket. Foto: MEW Vis mer
Publisert

Lene Bertung fikk en svært overraskende beskjed da hun en dag så sin ungdomskjæreste igjen, og Gudrun Saxilds liv tok en helt uventet vending da hun motvillig deltok på et studentjubileum fra videregående. Begge fant de en kjærlighet som hadde vært rett foran nesa på dem hele tiden.

Har du også tenkt tilbake til ungdommen og gammel forelskelse og lekt med tanken «hva hvis …?». Ifølge parterapeuten og psykologen kan delt fortid vekke følelser – men det kan også være fallgruver. Og om du vurderer å ta kontakt med «tapt kjærlighet»:

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.