Råd om gjeld

Vanskelig økonomi eller gjeld? Dette skal Nav gi deg

Har du problemer med å få endene til å møtes - eller du sliter med å få orden på privatøkonomien? Da kan du gå til Nav: De har en lovpålagt plikt til å hjelpe deg.

HJELP FRA NAV: Du har krav på hjelp i form av økonomisk rådgivning fra kommunen din - og dette er stort sett lagt til det lokale Nav-kontoret. Men hvor langt går egentlig denne Nav-hjelpen - og hvor kan du gå videre der Nav-hjelpen stopper? Foto: Kristin Sørdal
HJELP FRA NAV: Du har krav på hjelp i form av økonomisk rådgivning fra kommunen din - og dette er stort sett lagt til det lokale Nav-kontoret. Men hvor langt går egentlig denne Nav-hjelpen - og hvor kan du gå videre der Nav-hjelpen stopper? Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dyr strøm, dyr mat, dyrt drivstoff og økende lånerenter gjør at det er vanskeligere for flere å få endene til å møtes. Så hva gjør du dersom regningene tårner seg opp og du ikke skjønner hvordan du skal få betalt alt? - Ikke vent på å be om hjelp, er oppfordringen fra både finansbransjen og andre hjelpeinstanser.

Men hvor skal du gå for å be om hjelp? Hvem er det egentlig som kan hjelpe deg?

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.