Vaksine mot koronavirus

Vaksineforsker: Mange har misforstått

Mange har misforstått koronavaksinens funksjon, sier vaksineforsker Gunnveig Grødeland, som også mener at smittefokuset må bort.

SMITTE BLANT FULLVAKSINERTE: Hvorfor kan dobbeltvaksinerte fortsatt bli smittet og syke? Foto: NTB
SMITTE BLANT FULLVAKSINERTE: Hvorfor kan dobbeltvaksinerte fortsatt bli smittet og syke? Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vaksine er veien ut av pandemien, fikk vi høre, men stemte det? Fullvaksinerte har til sin overraskelse opplevd å bli syke og å smitte andre likevel, og selv om nærmere fire millioner nordmenn har fått to doser, meldes det nå om nye tiltak. Få uke etter at vi feiret opphevingen av alle restriksjonene vi tålmodig har levd med i påvente av vaksinen, blir vi igjen bedt om å droppe håndhilsen og belage oss på strengere innreiserestriksjoner. I tillegg åpnes det for lokal bruk av koronasertifikat. Har vi grunn til å være skuffet?

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.