Salg av hytte

Usikre tider: Smart å selge hytta nå?

Lurer du på om du skal selge fritidsboligen, og om dette er et godt tidspunkt for salg eller om du bør se det an? Les ekspertenes råd, og prognosene for hyttemarkedet i tiden framover.

SELGE HYTTE: Ifølge ekspertene er det nå kjøpers marked. Men det trenger ikke å bety at du bør vente med hyttesalget. Les deres råd og prognoser i artikkelen. Foto: NTB
SELGE HYTTE: Ifølge ekspertene er det nå kjøpers marked. Men det trenger ikke å bety at du bør vente med hyttesalget. Les deres råd og prognoser i artikkelen. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Under pandemien økte hytteinteressen voldsomt blant nordmenn. Nå står vi derimot foran nye, mer usikre økonomiske tider - og det slår også ut i hyttemarkedet.

Eier du ei hytte som du ikke er sikker på om du vil - eller klarer å beholde, vurderer du kanskje å selge den.

Vi har spurt eksperter ved Prognosesenteret og DNB Eiendom om dette er et godt tidspunkt for hyttesalg.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.