Separasjon og skilsmisse

Unngå en uvennskapelig skilsmisse ved hjelp av disse rådene

Mest av alt har du kanskje lyst til å rope «Idiot!» etter eksen din, men det er bedre å oppsøke profesjonell hjelp. Det går nemlig an å bli skilt på vennskapelig vis.

PÅKJENNING: Selv om skilsmisser er veldig vanlig i våre dager, er det likevel en knallhard påkjenning, og det kan være vanskelig å navigere i riktig retning gjennom hele prosessen, sier Stine Zink. Illustrasjonsfoto: NTB
PÅKJENNING: Selv om skilsmisser er veldig vanlig i våre dager, er det likevel en knallhard påkjenning, og det kan være vanskelig å navigere i riktig retning gjennom hele prosessen, sier Stine Zink. Illustrasjonsfoto: NTB Vis mer
Publisert

– Vi tar det for gitt at ekteskapet skal vare uten av vi gjør en innsats. Og nettopp derfor blir det ofte en så stor og personlig fiasko når det viser seg at det ikke fungerer. I stedet for å kjenne på egen skyld og skam, og at vi ikke trives i ekteskapet, fokuserer man heller på å finne feil ved den andre, sier den danske par- og psykoterapeuten, Stine Zink.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.