Gode tursko

Unngå at turen blir ødelagt. Slik velger du riktige tursko

Feil sko kan skape plager i knær, hofter og rygg. Her får du ekspertenes råd til hvordan du velger turskoen som passer best for deg.

VIKTIG MED GODE TURSKO: - Dårlige tursko kan ødelegge turopplevelsen fullstendig, hevder «tursøstrene» Hege og Stine Schultz Heireng. Vi gir deg ekspertene beste tips til hvordan du kan finne de beste turskoene for deg. Foto: Boka «Norges beste turklassikere»
VIKTIG MED GODE TURSKO: - Dårlige tursko kan ødelegge turopplevelsen fullstendig, hevder «tursøstrene» Hege og Stine Schultz Heireng. Vi gir deg ekspertene beste tips til hvordan du kan finne de beste turskoene for deg. Foto: Boka «Norges beste turklassikere» Vis mer
Publisert

- Det finnes ikke en sko som er perfekt for alle, men et godt utgangspunkt er at den kjennes god ut, sier Jonas Andresen Isdahl, kiropraktor på Nemus Skøyen i Oslo.

Han får støtte av idrettsfysioterapeut Hege Erichsen ved Løp- og Idrettsklinikken AS, som i tillegg kan fortelle at mange over 35 bør ha ekstra fokus på å finne en sko med god støtte:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer