Gode tursko

Unngå at turen blir ødelagt. Slik velger du riktige tursko

Feil sko kan skape plager i knær, hofter og rygg. Her får du ekspertenes råd til hvordan du velger turskoen som passer best for deg.

VIKTIG MED GODE TURSKO: - Dårlige tursko kan ødelegge turopplevelsen fullstendig, hevder «tursøstrene» Hege og Stine Schultz Heireng. Vi gir deg ekspertene beste tips til hvordan du kan finne de beste turskoene for deg. Foto: Boka «Norges beste turklassikere»
VIKTIG MED GODE TURSKO: - Dårlige tursko kan ødelegge turopplevelsen fullstendig, hevder «tursøstrene» Hege og Stine Schultz Heireng. Vi gir deg ekspertene beste tips til hvordan du kan finne de beste turskoene for deg. Foto: Boka «Norges beste turklassikere» Vis mer
Publisert

- Det finnes ikke en sko som er perfekt for alle, men et godt utgangspunkt er at den kjennes god ut, sier Jonas Andresen Isdahl, kiropraktor på Nemus Skøyen i Oslo.

Han får støtte av idrettsfysioterapeut Hege Erichsen ved Løp- og Idrettsklinikken AS, som i tillegg kan fortelle at mange over 35 bør ha ekstra fokus på å finne en sko med god støtte:

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.