Pensjon fra Nav

Ufør før alderspensjon? Dette må du vite om pensjonene fra Nav

Er du helt eller delvis ufør før du går av med alderspensjon, vil det ha stor betydning for hva som skjer når du runder pensjonsalderen på 67 år.

UFØR FØR PENSJONIST? Dersom du kun er delvis uføretrygdet før du skal gå av med alderspensjon, er det flere ting du må passe på om du skal få pensjonen din. Foto: NTB
UFØR FØR PENSJONIST? Dersom du kun er delvis uføretrygdet før du skal gå av med alderspensjon, er det flere ting du må passe på om du skal få pensjonen din. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange som er uføre rett før pensjonsalder - og det gjelder flere kvinner enn menn.

Dersom du er helt eller delvis ufør før du skal gå av med alderspensjon, er det flere viktige ting å være oppmerksom på - spesielt for deg som er gradert uføretrygdet - og altså ikke er 100 prosent ufør.

Dette kan du lese om lenger nede i artikkelen.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.