Ufør etter vold: – Alt ble tatt fra meg

For den aktive politikvinnen Merete (52) var det å bli ufør det mest utenkelige som kunne skje. Veien tilbake til et verdig liv ble tung og brutal, men i dag finner Merete glede i små ting. Da hun klarte å padle kajakk på Lovatnet i fjor var det tidenes seier.

MOT ALLE ODDS: Verden raste da Merete ble hardt skadd og ufør. I hverdagen klarer hun svært lite, men liker å sette seg mål. Det var stort da drømmen om å reise til Stryn og padle gikk i oppfyllelse i fjor sommer. - Når noen sier at «det kan du ikke klare» - så går det en faen i meg og jeg tenker at det skal jeg søren meg gjøre! sier Merete. Foto: Merete Jensen
MOT ALLE ODDS: Verden raste da Merete ble hardt skadd og ufør. I hverdagen klarer hun svært lite, men liker å sette seg mål. Det var stort da drømmen om å reise til Stryn og padle gikk i oppfyllelse i fjor sommer. - Når noen sier at «det kan du ikke klare» - så går det en faen i meg og jeg tenker at det skal jeg søren meg gjøre! sier Merete. Foto: Merete Jensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Merete Jensen (52) har jobbet som politi i 24 år. Hun har alltid vært en aktiv treningsnarkoman og har utdanning som befal i Forsvaret og som politi fra politihøgskolen. Hun har alltid elsket jobben og vært i toppform.

Merete har alltid vært aktiv og full av tiltakslyst. Hun har bygget tre hus som alenemor – og har selv vært aktivt med i byggeprosessen ved siden av jobb og henting i barnehage. Etter at barna hadde lagt seg snekret hun hustak. Hun bodde alene som 15-åring og fikk oppleve hvordan det var å klare seg selv tidlig.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.