Nær døden-opplevelser

Tror på livet etter døden: - Det føltes som å komme hjem

Er det over når det er over? Nei, det tror ikke Mette Kristine Larsen. Faktisk vet hun det . For hun har vært der. Akkurat som Betina Malling og Eva Junker Jønsson, som også har smakt på døden. Her er deres historier.

NÆR DØDEN-OPPLEVELSER: Eva Junker Jønsson (til venstre), Betina Malling (midten) og Mette Kristine Larsen har en ting til felles: Alle forteller om nær døden-opplevelser. Eva Junker Jønsson forteller hun følte seg mer levende enn noensinne, da hjertet sluttet å slå. Foto: Hanne Loop
NÆR DØDEN-OPPLEVELSER: Eva Junker Jønsson (til venstre), Betina Malling (midten) og Mette Kristine Larsen har en ting til felles: Alle forteller om nær døden-opplevelser. Eva Junker Jønsson forteller hun følte seg mer levende enn noensinne, da hjertet sluttet å slå. Foto: Hanne Loop Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eva Junker Jønsson forteller at hun møtte sin avdøde bestemor, da hun lå på operasjonsbordet og hjertet sluttet å slå. Bestemoren dyttet henne varsomt vekk: «Du er ikke rede til å være her», sa hun.

Bettina Malling (54), Mette Kristine Larsen (40) og Eva Junker Jønsson (38). Tre kvinner som alle har hatt nær-døden-opplevelser. Her forteller de sine historier og hva de uforklarlige hendelsene har betydd for dem.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.