Trangere økonomi: Hvordan beholde hytta?

Hvilke grep kan du ta hvis prisveksten i samfunnet gjør det tøft å beholde hytta? Les ekspertens råd her, og hvilke alternativer du har.

BEHOLDE HYTTA: Opplever du at økonomien er blitt trangere, og er usikker på om du klarer å beholde hytta? Det fins smarte grep du kan gjøre. Illustrasjonsfoto: NTB
BEHOLDE HYTTA: Opplever du at økonomien er blitt trangere, og er usikker på om du klarer å beholde hytta? Det fins smarte grep du kan gjøre. Illustrasjonsfoto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er sikkert mange forklaringer på hvorfor hyttedrømmen står så sterkt i den norske folkebevisstheten. Det går en tråd fra setra og rorbua til dagens hytter på fjellet og ved sjøen. Hyttebyggingen tok virkelig av i tiårene etter krigen. Mange fikk bil og det ble enklere å komme til og fra hytta. Hyttene var enkle. Folk ønsket nærhet til naturen, mer tid ute, mer fysisk arbeid og kanskje matauk med bærplukking og fiske. Hytta har alltid vært et fristed for samvær med venner og familie borte fra hverdagens kjas og mas.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.