Hvordan spare penger

Tøffere økonomiske tider - hva gjør du?

Utgiftene er blitt høyere for de fleste den siste tiden, og mange opplever at pengene ikke strekker til. Du bør derfor lage en god plan for din privatøkonomi. Les økonomiekspert Carsten O. Fives mange smarte grep som du bør vurdere i tiden fremover.

TRANG ØKONOMI? Les økonomiekspertens tips til gode grep som kan gi deg bedre økonomi til tross for dyrere mat og drivstoff, og høyere renter. Foto: NTB
TRANG ØKONOMI? Les økonomiekspertens tips til gode grep som kan gi deg bedre økonomi til tross for dyrere mat og drivstoff, og høyere renter. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Det er blitt tøffere tider i Norge den siste tiden, og bare siden februar i år har pensjonister fått økte utgifter som tilsvarer drøyt 11 000 kroner i året. Da gjelder det å ta noen smarte økonomiske grep - som gjør at du kommer helskinnet gjennom tøffere økonomiske tider.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.