Tantra ble redningen for Victoria og Martin

Da Victoria (58) lengtet etter mer mening i samlivet etter mange års ekteskap, ble tantra løsningen for henne og ektemannen Martin (61).

GNISTEN ER TILBAKE: Etter å ha vært sammen i 36 år har Victoria og Martin fått gnisten tilbake i forholdet. – Nå kan kjærligheten bare bli større og større, sier Victoria. Foto: Sverre Chr Jarild
GNISTEN ER TILBAKE: Etter å ha vært sammen i 36 år har Victoria og Martin fått gnisten tilbake i forholdet. – Nå kan kjærligheten bare bli større og større, sier Victoria. Foto: Sverre Chr Jarild Vis mer
Publisert

Etter å ha fått fem barn og vært gift i mange år, kjente Victoria fortsatt et tomrom innvendig. Det var ikke før hun utforsket tantra sammen med ektemannen at det som virket så tomt, viste seg å være breddfullt av liv.

Et «normalt liv» med barn, jobb og flest hverdager. Ja, slik var det i mange år for Victoria Dahr (58) og ektemannen Martin J. Nygaard (61). Samlivet begynte etter hvert å skrante, og Victoria lengtet etter noe mer. Noe som ville fylle henne. Men hva da?

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.