Svarene på Syden-spørsmålene alle stiller nå

Koronapass, karantene, pålegg og anbefalinger: Her er svarene på de største Syden-spørsmålene nå.

MÅ JEG BRUKE MASKE PÅ STRANDA? Det er et av spørsmålene mange har, før reisen til solfylte strøk. Foto: Shutterstock/NTB
MÅ JEG BRUKE MASKE PÅ STRANDA? Det er et av spørsmålene mange har, før reisen til solfylte strøk. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

De fleste av de som nå bestiller reiser til utlandet for høsten og vinteren, er godt voksne. De fleste vil til Gran Canaria. Og de vil helst bo på kjente steder.

Men mange er avventende og usikre i forhold til å reise nå. Vi gir deg spørsmålene «alle» lurer på nå - og svarene du trenger. Må du bruke munnbind på stranda? Og hva betyr egentlig fargekodene for deg?

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.