Fremtidsfullmakt

Styr unna disse tabbene med fremtidsfullmakten

- Vi ser at mange trår feil når de skal lage dette på egen hånd. Fremtidsfullmakter er et veldig nyttig verktøy, men det må brukes ordentlig, ellers vil den kunne misbrukes og ikke virke slik du har ment.

HVA BØR FREMTIDSFULLMAKTEN SI NOE OM? Advokaten lister opp ni ting mange gjør feil, når de skal skrive fremtidsfullmakt. Gjensidig fullmakt mellom ektefeller og barn som fullmektiger er noe av det du bør ha i mente. Foto: NTB/Shutterstock
HVA BØR FREMTIDSFULLMAKTEN SI NOE OM? Advokaten lister opp ni ting mange gjør feil, når de skal skrive fremtidsfullmakt. Gjensidig fullmakt mellom ektefeller og barn som fullmektiger er noe av det du bør ha i mente. Foto: NTB/Shutterstock Vis mer
Publisert

Advokat Marianne Aarbakke i Huseierne jobber blant annet med utforming av fremtidsfullmakter - og gjennomgår også fullmakter som folk har laget på egen hånd. Og der er det grunn til å passe på, ifølge Aarbakke:

- Vi har avdekket at fremtidsfullmakter folk lager selv, ofte er mangelfulle - og noen ganger er de også feil, sier Aarbakke.

I denne artikkelen forteller hun om vanlige feil som ofte går igjen i fremtidsfullmakter laget hjemme i egen stue - og hvilke følger feilene kan få, i ytterste konsekvens.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.