Når stillheten bråker:

Snakker dere ikke sammen lenger? Slik løser dere det

Stillhet kan være deilig og beroligende. Men også ubehagelig, frustrerende og avvisende. Få tips for å bryte den uønskede stillheten mellom deg og partneren din som kan oppstå når dere plutselig bare er to på daglig basis.

HVA SKAL DERE SNAKKE OM? Det er behagelig stillhet - og så det er uønsket og ubekvem stillhet. Hva gjør dere når barna har flyttet ut og stillheten flytter inn? Foto: NTB/Shutterstock
HVA SKAL DERE SNAKKE OM? Det er behagelig stillhet - og så det er uønsket og ubekvem stillhet. Hva gjør dere når barna har flyttet ut og stillheten flytter inn? Foto: NTB/Shutterstock Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Middagen står på bordet­, som er pyntet med en frisk blomsterbukett. Det er fredag kveld og ei flaske vin er åpnet og står klar. Levende lys kaster en koselig glød over bordet. Dere forsyner dere med mat, skjenker vinen. Og så … stillhet.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.