Bygg opp din egen vinkjeller

Slik kommer du i gang med egen vinkjeller

Her er rådene til deg som vil samle på vin.

LAGRING: Har du ikke egen kjeller til rådighet kan du lagre vinen i bod eller i vinskap på kjøkkenet. Foto: Shutterstock/NTB
LAGRING: Har du ikke egen kjeller til rådighet kan du lagre vinen i bod eller i vinskap på kjøkkenet. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange årsaker til å samle på vin, enten man vil spare til et spesielt jubileum, en fødselsdag eller investere i vin.

Er du fersk vinsamler lurer du helt sikkert på hvor du skal starte, hva slags viner du bør kjøpe til startsamlingen - og hvordan du best bør lagre den.

Her får du tipsene.

Gå opp i pris

- Det som er viktig når man skal lagre vin er at vinene har potensiale til å kunne lagres, sier vinekspert og lærer ved Beverage Academy, Cathinca Dege.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.