Artrose:

Slik fikk Katarina (54) livet tilbake

Sykdommen plaget Katarina døgnet rundt og på det verste lå hun våken hele natten med store smerter. Slik fikk hun bukt med smertene.

LEVDE MED SMERTER: Endelig har katarina fått livet tilbake, etter å ha levd med plagsomme smerter i flere år. Foto: Birgitta Lindvall Wiik
LEVDE MED SMERTER: Endelig har katarina fått livet tilbake, etter å ha levd med plagsomme smerter i flere år. Foto: Birgitta Lindvall Wiik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Katarina Skanderby (54) ikke engang klarte å gå de hundre meterne det var bort til matbutikken, og nettene føltes som en eneste stor kamp mot smertene, var hun villig til å gjøre hva som helst for å bli smertefri.

Katarina bor i Umeå i Sverige sammen med mannen sin Christian (49) og deres felles barn Isac (21) og Tuva (18).

– Jeg har vært aktiv og trent hele livet, og eier et treningsstudio hvor jeg holder gruppetimene selv. Selv om legen hadde sagt at jeg aldri kunne ha trent igjen etter en operasjon, så hadde jeg takket ja. Jeg hadde ikke noe liv, og orket ikke lenger å leve med smertene, forteller Katarina.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.