Slik bør du trene i overgangsalderen

Trening kan dempe plager i overgangsalderen - men hva slags type trening er best? Her er ekspertrådene som sender deg styrket gjennom overgangsalderen.

TRENING I OVERGANGSALDEREN: Uansett hvor mye eller lite plaget du er, vil trening i overgangsalderen være gunstig for helsa. Særlig én type trening er spesielt viktig når du er midt i livet og hormonene i kroppen endrer seg. Foto: NTB
TRENING I OVERGANGSALDEREN: Uansett hvor mye eller lite plaget du er, vil trening i overgangsalderen være gunstig for helsa. Særlig én type trening er spesielt viktig når du er midt i livet og hormonene i kroppen endrer seg. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Overgangsalderen er en uunngåelig fase i livet, og for de aller fleste kvinner inntreffer den når vi nærmer oss femti.

Men selv om vi alle skal gjennom den, blir vi på ingen måte rammet likt. Noen merker knapt noe til den, andre plages litt av hetetokter i ny og ne, mens en siste gruppe er så sterkt plaget at det går utover søvn, arbeidsevne, selvtillit, humør og generell livskvalitet.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.