Skranter forholdet på grunn av overgangsalderen? Her er samlivsterapeutens råd

Overgangsalderen kan være en underliggende årsak til problemer i parforholdet. Samlivsterapeut Bjørk Matheasdatter gir rådene som kan hjelpe dere som par til å komme gjennom denne fasen.

VIKTIG Å FORSTÅ: Humørsvingninger og hormonendringer kan utfordre parforholdet. Ifølge samlivsterapeut Bjørk Matheasdatter er det viktig å vise hverandre forståelse og å snakke sammen. Foto: Agnete Brun Dagbladet
VIKTIG Å FORSTÅ: Humørsvingninger og hormonendringer kan utfordre parforholdet. Ifølge samlivsterapeut Bjørk Matheasdatter er det viktig å vise hverandre forståelse og å snakke sammen. Foto: Agnete Brun Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Hva skjer når den ene i et forhold plutselig vil være mer for seg selv, har humørsvingninger og blir mer oppfarende og hissig?

Overgangsalderen rammer forskjellig, men hormoner som løper løpsk, samtidig som vi blir eldre, kan by på nye utfordringer i et parforhold.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.