Yrkesskadefordeler fra Nav og forsikringer

Skadd på jobb? Tabbene mange gjør kan koste deg alle rettighetene

Du kan få gode økonomiske fordeler dersom du får godkjent yrkesskade eller yrkessykdom. Men det er spesielt noen tabber som gjør at mange går glipp av pengene de kunne fått.

SKADD PÅ JOBB? Mange som skader seg på jobb, skjønner ikke hvorfor de ikke får erstatning, sier advokat. - De strever med å få skadelidte til å se logikken i det – for det er ingen logikk. Foto: NTB
SKADD PÅ JOBB? Mange som skader seg på jobb, skjønner ikke hvorfor de ikke får erstatning, sier advokat. - De strever med å få skadelidte til å se logikken i det – for det er ingen logikk. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Godkjent yrkesskade eller yrkessykdom kan gi mange fordeler i form av blant annet bedre uføretrygd, menerstatning, støtte fra Helfo og erstatning fra yrkesskadeforsikring. Men dersom skaden eller sykdommen ikke oppfyller kravene, får du ingenting. Du får heller ingenting dersom du ikke gjør det du skal når du blir utsatt for en yrkesskade eller -sykdom.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.