Spør sexologen:

Sjalu kvinne søker råd: - Jeg kan ikke fortelle ham om mine mistanker

Hun føler at mannen gir for mye oppmerksomhet til en yngre, kvinnelig kollega.

VANSKELIGE FØLELSER: Det hender ganske ofte hun ringer ham når han er hjemme. Da lyser ansiktet hans opp og han bruker den myke stemmen jeg hører så altfor sjelden, skriver den sjalu kvinnen. Foto: NTB Shutterstock
VANSKELIGE FØLELSER: Det hender ganske ofte hun ringer ham når han er hjemme. Da lyser ansiktet hans opp og han bruker den myke stemmen jeg hører så altfor sjelden, skriver den sjalu kvinnen. Foto: NTB Shutterstock Vis mer
Publisert

Nå holder jeg på å gjøre det igjen. Ødelegge forholdet til mannen jeg er glad i fordi jeg er sjalu. Jeg har mange forhold bak meg, og har alltid vært sjalu. Ofte beskyldte jeg mine samboere for utroskap uten grunn. Det skjønte jeg først etter at forholdet var over. Men sjalusien tok først virkelig av etter jeg opplevde langvarig utroskap som endte i at eksen forlot meg til fordel for elskerinnen. Etter det hadde jeg det så vondt at jeg bestemte meg for aldri å tørre og satse på noe forhold igjen. Jeg var singel noen år, helt til jeg møtte mannen min for seks år siden. Nå har vi vært gift i fire lykkelige år. Vi har delt gleder og sorger og nesten all fritid. Han betyr alt for meg.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer