Siw (50) var «flink pike»: - Jeg taklet ikke livet mitt

Da Siw Stenbrenden (50) ble langtidssykemeldt som småbarnsmor, var det knapt noen som visste hva det ville si å være utbrent. – Det er så mange flinke, og slitne, piker der ute, sukker hun.

FLINK PINKE-SYNDROM: Siw forteller at det tok mange år før hun skjønte hvor problemet lå, som bidro til at hun slet seg ut. Foto: Xenia Villafranca
FLINK PINKE-SYNDROM: Siw forteller at det tok mange år før hun skjønte hvor problemet lå, som bidro til at hun slet seg ut. Foto: Xenia Villafranca Vis mer
Publisert

– Jeg skjønte ikke opp ned på meg selv.

Siw Stenbrenden (50) havnet i samme situasjon som så mange – og særlig kvinner: Hun ble utbrent og fikk problemer med å fungere i hverdagen.

- For min egen del tok det lang tid før jeg skjønte at jeg definerte min egen verdi ut ifra bekreftelse fra andre, og rett og slett ble syk av det, sier Siw, som i dag hjelper kvinner i samme situasjon.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.