Familierelasjoner:

Sint eller bitter på foreldrene dine i voksen alder?

Noen har dype sår fra barndommen som er vanskelige å lege. Hos andre kan bitterheten være av det mer urimelige slaget. Hva skal til for å komme seg videre? Psykolog Fanny Duckert forklarer og gir råd.

ANSPENT FORHOLD: Er konfrontasjon og oppgjør løsningen? Foto: NTB
ANSPENT FORHOLD: Er konfrontasjon og oppgjør løsningen? Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kanskje har du en mor som materielt sett sørget for alt du trengte, men som aldri ga deg en klem. Eller en far som forlot dere, og som siden har gitt atskillig mer oppmerksomhet til sin nye familie. Eventuelt var du den av søsknene som fikk minst, i hvert fall er det slik du opplever det. Variasjonene er mange, fellesfaktoren er bitterheten som fortsatt henger igjen, selv om du for lengst er blitt voksen.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.