Skilsmisse

Samlivsbrudd i 60-70-årsalderen kan få store økonomiske konsekvenser

Et samlivsbrudd kan føre til uforutsette, økonomiske konsekvenser, både for de som har vært gift og ikke minst for samboere.

SAMLIVSBRUDD? Å gå fra hverandre i godt voksen alder kan være vel så vanskelig, og føre til store økonomiske konsekvenser for de to partene. Illustrasjonsfoto: NTB
SAMLIVSBRUDD? Å gå fra hverandre i godt voksen alder kan være vel så vanskelig, og føre til store økonomiske konsekvenser for de to partene. Illustrasjonsfoto: NTB Vis mer
Publisert

Å gå fra hverandre, enten man er småbarnsforeldre i 30- og 40-årene, eller er godt voksne mennesker i 60-70-årsalderen etter mange års samliv, kan være en tøff prosess, både følelsesmessig og økonomisk.

Ikke minst fordi kan et oppstå uenighet når det som har vært opplevd som felles verdier, som bolig og hytte, skal deles.

Reglene er ulike for ektepar og samboere, her får du noen eksempler på hvordan de kan slå ut ved samlivsbrudd.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.