Imsomni

Rundt 80 prosent blir friske med denne søvnbehandlingen

Hvert år gjennomfører om lag 200-400 personer i Norge denne behandlingsformen. - Vi klarer ikke å finne noen som ikke responderer på behandlingen, uavhengig av alder, kjønn, fysisk og psykisk helse, sier psykolog og PhD -stipendiat for behandling av søvnforstyrrelser, Patrick Faaland.

EFFEKTIV BEHANDLING: Psykolog og PhD -stipendiat for behandling av søvnforstyrrelser, Patrick Faaland, forteller om den effektive behandlingsmetoden. Foto: Privat
EFFEKTIV BEHANDLING: Psykolog og PhD -stipendiat for behandling av søvnforstyrrelser, Patrick Faaland, forteller om den effektive behandlingsmetoden. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

I Norge lever mellom 10-20 prosent av befolkningen med insomni, noe som innebærer mellom 600.000 – 1.000.000 mennesker. Dette er derfor den mest vanlige søvnforstyrrelsen vi har.

- Jeg vil kalle det en folkesykdom, sier Faaland, som jobber med, og forsker på søvnforstyrrelser.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.