Arv og dødsbo

Rettigheter og arv etter dødsfall: Her kan du få hjelp og oversikt

Vet du ikke hvor du skal henvende deg med spørsmål om arv og pensjoner, kan du gå glipp av rettighetene dine. Vi forteller deg hvor du kan gå for å få hjelp.

ARV, PENSJONER OG RETTIGHETER: Du kan ha rett på penger etter dødsfall - som noen ganger krever at du faktisk vet om det og kan kreve retten din. Vi forteller deg hvordan du kan få oversikt. Foto: NTB
ARV, PENSJONER OG RETTIGHETER: Du kan ha rett på penger etter dødsfall - som noen ganger krever at du faktisk vet om det og kan kreve retten din. Vi forteller deg hvordan du kan få oversikt. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Neste år kommer en ny offentlig tjeneste som skal gi deg oversikt over økonomi, rettigheter og plikter etter dødsfall. Tjenesten heter «Altinn dødsbo» og er et samarbeid mellom offentlige og private aktører.

Men enn så lenge må du fremdeles finne ut av ting selv - og vet du ikke hvor du skal henvende deg så kan det hende at du faktisk går glipp av penger du egentlig har krav på.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.