Flyfoto fra Widerøe

På jakt etter flyfoto av familiegården?

Mellom 1934 og 1968 tok Widerøes flyveselskap en rekke flyfoto av gårder, bolighus, bygder og byer over hele landet. Kanskje også av huset ditt? Se hvordan du går frem for å få tak i et av de såkalte skråfotoene, som nå er digitalisert.

SKRÅFOTO AV NORSKE EIENDOMMER: Slike bilder ble tatt av Widerøe over hele Norge på blant annet 60-tallet. Her en gård fra Kvinesdal kommune. Kanskje du kjenner igjen husene på bildet? Bildet er tatt i 1963. Foto: Widerøes Flyveselskap/Nasjonalbiblioteket
SKRÅFOTO AV NORSKE EIENDOMMER: Slike bilder ble tatt av Widerøe over hele Norge på blant annet 60-tallet. Her en gård fra Kvinesdal kommune. Kanskje du kjenner igjen husene på bildet? Bildet er tatt i 1963. Foto: Widerøes Flyveselskap/Nasjonalbiblioteket Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du husker kanskje at din gamle nabo hadde bilde av gården sin på veggen, i form av et flyfoto tatt på 60-tallet? Eller at det kom en dørselger og tilbød deg eller foreldrene et tilsvarende bilde - som du i ettertid skulle ønske du hadde takket ja til?

Kanskje har du lyst til å se hvordan tettstedet du bor på har utviklet seg i løpet av de siste 50 årene?

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.