Spis deg fri

Overvekt og helseplager: Slik halverte Grethe (62) kroppsvekten sin

Etter to barnefødsler var Grethe blitt kraftig overvektig og hadde mange helseplager. Men ved hjelp av nye rutiner, ny kostholdsplan og en god porsjon håndtering av følelser halverte hun kroppsvekten sin på litt over ett år.

BARE HALVPARTEN IGJEN: Tobarnsmor og bestemor Grethe Pihlstrøm fra Halden fikk mange helseplager etter hvert som vekten økte. Etter å ha gått ned 67 kilo på bare litt over et år ved å legge om kostholdet, unngikk hun slankeoperasjon. Formen hennes er blitt mye bedre, og hun har sluttet på blodtrykksmedisin. Foto: Sverre Chr. Jarild
BARE HALVPARTEN IGJEN: Tobarnsmor og bestemor Grethe Pihlstrøm fra Halden fikk mange helseplager etter hvert som vekten økte. Etter å ha gått ned 67 kilo på bare litt over et år ved å legge om kostholdet, unngikk hun slankeoperasjon. Formen hennes er blitt mye bedre, og hun har sluttet på blodtrykksmedisin. Foto: Sverre Chr. Jarild Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Grethe Pihlstrøm (62) begynte å bli overvektig etter at hun fikk barn på 80-tallet. Først litt, så litt mer, til slutt veldig mye. Vekta hadde økt gradvis gjennom flere tiår.

– Jeg prøvde å ta meg sammen, men klarte aldri å gå ned i vekt og visste ikke hva som skulle til, forteller hun.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.