Strikkeoppskrift genser

Oppskrift: Strikk Wiolas Stripegenser

Har du restegarn til overs du ikke vet hva du skal bruke til? Strikk en myk, stripete genser og et matchende halstørkle fra «Wiola Strikk og bruk». Oppskriften får du her.

STRIKK MED RESTEGARN: Her får du oppskrift på Stripegenser og halstørkle fra boka «Wiola Strikk og bruk». Foto: Sofie Ødegård
STRIKK MED RESTEGARN: Her får du oppskrift på Stripegenser og halstørkle fra boka «Wiola Strikk og bruk». Foto: Sofie Ødegård Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle som liker å strikke, vil før eller siden støte på følgende problem: Hva skal du gjøre med alt restegarnet?

Strikke mer, selvfølgelig! Men hva?

I sin nye strikkebok «Strikk og bruk» har Kristin Wiola Ødegård flere gode forslag til deg. Alle oppskriftene er laget for at de skal kunne brukes med flere garntyper og farger, enten det er store gensere, flotte kofter eller småstrikk som skjerf eller sokker.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.