Kjøpe elbil

Ny elbil? Her er fem knallkjøp til 300.000 kroner

Har du budsjett på rundt 300.000 kroner, finner du nå en rekke gode elbiler å velge mellom. Vi har plukket ut noen av de aller beste kjøpene for deg.

KNALLKJØP: Citroën ë-C4 er én av fem biler til rundt 300.000 kroner som vi har trukket fram som knallkjøp. Foto: Fred Magne Skillebæk
KNALLKJØP: Citroën ë-C4 er én av fem biler til rundt 300.000 kroner som vi har trukket fram som knallkjøp. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Nye elbiler kommer til landet på løpende bånd, og det ventes over 40 nye modeller til markedet i løpet av 2021, mange av dem kommer fra produsenter som aldri før har levert biler til Norge.

Det grønne skiftet med mye elektronikk og batteridrift, åpner blant annet for at aktører med helt annen bakgrunn enn fra bilmarkedet.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/mnd)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.