Beste restauranter i Norge

Norske restaurantperler du bør besøke

Selvskutt rype, familiedrevet sjarm eller eksklusive prisvinnere: Her er norske restauranter du bør prøve om du er på jakt etter gode matopplevelser.

DE BESTE RESTAURANTENE: Det finnes mange «uoppdagede» perler i restaurant-Norge, som Trasti & Trine i Nord-Norge (bildet) hvor de har fokus på naturen, råvarene og historiene. Vi gir deg råd om hvordan du kan finne frem til gode restauranter - og tipser om noen litt mindre polerte spisesteder vel verdt et besøk. Foto: Trasti & Trine
DE BESTE RESTAURANTENE: Det finnes mange «uoppdagede» perler i restaurant-Norge, som Trasti & Trine i Nord-Norge (bildet) hvor de har fokus på naturen, råvarene og historiene. Vi gir deg råd om hvordan du kan finne frem til gode restauranter - og tipser om noen litt mindre polerte spisesteder vel verdt et besøk. Foto: Trasti & Trine Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du ut og spise i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller et annet sted i vårt langstrakte land - men aner ikke hvor du skal gå eller hva som er bra?

- De norske restaurantene som er med i White Guide og Michelin-guiden, med alt fra en BIB gourmand-utmerkelse til tre stjerners Maeemo, er jo et solid bevis på ypperste kvalitet over en lengre periode. Men det er også mange andre norske spisesteder som går under radaren, sier Christine Baglo, webredaktør i Visit Norway.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer