Bivirkninger

Mye brukte medisiner kan gi bivirkninger som går utover sexlivet

Både menn og kvinner kan få nedsatt sexlyst og problemer med ereksjon eller orgasme som direkte bivirkning av legemiddelet de tar. Dette gjelder flere av de mye brukte legemidlene her til lands.

LITE SEXLYST? Bivirkninger som ereksjonssvikt og lite sexlyst kan være en følge av medisinene du tar. Se hvilke legemidler dette gjelder, og hva du kan gjøre om dette gjelder deg. Foto: NTB
LITE SEXLYST? Bivirkninger som ereksjonssvikt og lite sexlyst kan være en følge av medisinene du tar. Se hvilke legemidler dette gjelder, og hva du kan gjøre om dette gjelder deg. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Visste du at enkelte av de mest brukte medisinene her til lands kan påvirke sexlivet ditt negativt - enten ved å svekke sexlysten, gi svekket potens eller gjøre det vanskelig å få utløsning?

Bivirkningene fra disse medisinene kan påvirke både kvinner og menn: Her forteller vi deg hvilke legemidler du bør være obs på, og hvordan du kan sjekke om det legemiddelet du bruker fast er kjent for å kunne gi denne typen bivirkninger.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.