Bedre helse?

Metoden som sikrer deg gode helsevaner

Hvordan greier man å få nye helsevaner som i tillegg skal vare? Det mener lege Anders Rosengren å ha svaret på: Etter mange års forskning på livsstilssykdommer har han utviklet en metode som skal gi god effekt på helsa.

METODE FOR BEDRE HELSE: Lege og forsker Anders Rosengren har i over 20 år har forsket på helse og livsstilssykdommer. Han mener å ha funnet en metode som bedrer helsa di i hverdagen. Foto: Privat
METODE FOR BEDRE HELSE: Lege og forsker Anders Rosengren har i over 20 år har forsket på helse og livsstilssykdommer. Han mener å ha funnet en metode som bedrer helsa di i hverdagen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi oversvømmes av gode råd om hvordan vi skal spise, sove og bevege på oss. De fleste vet godt at man burde spise mer grønt og sitte mindre foran TV-en i sofaen. Men likevel er det så vanskelig.

Lege og forsker Anders Rosengren begynte å undersøke hvorfor det er slik. Hva skulle til for å få pasientene hans til å leve litt sunnere? Resultatet ble boken «Hela livet» og metoden han har kalt «Livsstilsverktøyet», et digitalt helseverktøy som inspirerer til nye vaner.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.