Heine Totland

- Måtte velge hvilket barn jeg skulle redde

Da tsunamien traff Thailand hastet den populære artisten i vei for å redde den yngste datteren, mens han ga de andre barna beskjed om å svømme for livet.

UVIRKELIG DRAMA: Flere jordskjelv i Indiahavet forårsaket enorme tsunamibølger over en rekke land 2. juledag 2004. Heine Totland overlevde tragedien der mellom 220 000 og 300 000 mennesker omkom, blant dem 84 nordmenn, men det var dramatiske timer for han og familien. Foto: Joanne Davis
UVIRKELIG DRAMA: Flere jordskjelv i Indiahavet forårsaket enorme tsunamibølger over en rekke land 2. juledag 2004. Heine Totland overlevde tragedien der mellom 220 000 og 300 000 mennesker omkom, blant dem 84 nordmenn, men det var dramatiske timer for han og familien. Foto: Joanne Davis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.