Matbutikken med den beste fordelspakken

Trumf, Æ eller Coop - hvem gir de beste fordelene og den billigste handlekurven?

HVOR GJØR DU DEN BESTE HANDELEN? Lavprisbutikkene Kiwi, Rema og Extra kniver om billigst-stempelet - men hvem er egentlig billigst når kundefordelene, rabattene og bonuspoengene i fordelsklubbene er regnet inn? Her får du svar. Foto: Kristin Sørdal
HVOR GJØR DU DEN BESTE HANDELEN? Lavprisbutikkene Kiwi, Rema og Extra kniver om billigst-stempelet - men hvem er egentlig billigst når kundefordelene, rabattene og bonuspoengene i fordelsklubbene er regnet inn? Her får du svar. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Hvor lønner det seg å handle mat, nå, når maten har blitt dyrere? Hvor får du mest for pengene, på Rema med Æ, på Kiwi med Trumf eller på Coop med Coop-medlemskap? Vi gir deg regnestykket som viser hvor du får mest igjen for pengene, når alle rabattene i matbutikkenes fordelsklubber er inkludert.

Og hva bør du ellers vite om fordelene og ulempene med dagligvarekjedenes medlemsklubber?

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.